Åhh..

.. idag ska jag till tandis och laga ett hål *ryser* Inte nog med att det är dyrt, det är fantastiskt otrevligt oxå- bara ljudet av borren får armlurvet att resa sig i givakt!! Men men, det måste ju göras så det är bara att morska till sig (fast med handen på hjärtat hade jag gärna tagit tre supar innan, då kanske allt hade varit lite roligare)

Vi har varit på skidlopp idag. Våra barn går på olika skolor, vi resonerade som så vid ihopflyttning att det räcker med byte av hem och familjekonstellation- skolor inkl kompisar och lärare skulle vara kvar som en viss trygghet. Detta innebär en hel del skjutsande men det får vi ta. Det är ju inte barnen som valt det nya livet, det har vi vuxna gjort åt dom. I och med detta ser man oxå skillnader på olika rektorsområden, både på gott och ont. Skolan på södra sidan om stadsfjärden var betydligt mer generös vid skid-dagen för där bjöds det på festis, bulla, kaka och förutom diplom blev det en guldmedalj oxå som var väldigt uppskattad (åtminstone av 00:an)

Skolan på norra sidan delar ut diplom- fika får barnen ta med sig själva. Ouppmärksamma som vi var- och utifrån erfarenhet från förra loppet- så hade vi inget med oss!! Tur att faster Magda kunde förbarma sig, Mattias susade dit och fick med sig lite gott så barnen blev nöjda.

I veckan jobbar jag natt- skönt! Det kan hända att det blir lite sämre med uppdatering denna vecka men däremot följer jag alla andras bloggar regelbundet 🙂

Firade moster igår och detta fick hon- observera att min moster är en rolig kvinna med mkt humor 😉


(En lite mer levnadsglad variant på insidan av kortet)
Dax för lite lunch innan alla troll ska hämtas från skolan.

Lev och må- på återseende!

5 tankar kring Ӂhh..

 1. Anna

  Åh stackars dig som ska till tandis. I princip det värsta man kan göra. *ryser*
  Kortet till din moster var väl i princip det skönaste jag sett på länge! Den stämpeln vill jag ha!
  Jobba lugnt i veckan.
  Kram

  Svara
 2. Anonymous

  Men gumman du är ju otrolig! Så duktig med scrappingen o skriver så bra! Kul att läsa o hålla sig uppdaterad i ert liv, när vi aldrig annars hinner ses..Kramis Sanna

  Svara
 3. Lena

  Hej!!
  Tack för kommentaren på min blogg och kul att du hittar inspiration hos mig..sånt värmer!!och det är ju lite meningen att vi scrappare ska sporra varandra!!=)Jättefina kort du gjort också!!
  Lycka till med skapandet och din nya blogg!!
  Kram Lena

  Svara
 4. Anonymous

  hej grovis :), hoppas du har hela och fina tänder nu. Är du nervös för tandläkaren? svammel, jag lägger mej då bara och gapar, säger inte upp tre tider och måste drogas och ändå puttar bort den snälle tandisen 😉
  jaha, torsdag?? ledig?? hör av dej puss pusss pussss/j

  Svara

Skriv gärna en kommentar