Äntligen!

Precis mitt i middagstugget ringde svärfar och tipsade om en bil han sett som var till salu. Vi susade iväg och kollade på den direkt efter maten och yes!! För pengarna fick vi en fin bil och det bästa av allt- jag står som ägare på denna oxå så nu har jag TVÅ mitsubishi i mitt bilstall, både en vanlig sedan och en sjusitsig minibuss 🙂

Kvinnan på banken som skulle fixa en försäkring på bilen innan hemfärd förklarade att det är billigare premie för kvinnor eftersom- citat ”ni karlar kör som tjuvar” hahaha… min lilla man purknade lite men pressade fram i ett halväkta skratt ”jo, men då ni blir 40 så ändras det där och ni får högre premie pga alla parkeringsskador som ni orsakar” Ja, jag säger då det, sårad manlighet är inte att leka med 😉

Det känns iaf gudaskönt att ha varsin bil, nu slipper vi böka och trixa när någon ska iväg. Eller rättare sagt, ett litet tag till blir det eftersom det bara följde med en nyckel till bilen och innan vi fått tummen ur och fixat det så hinner det väl gå nån dag till men what the häck… vi har ju bara tonåringen hemma så det är ändå ”den lätta veckan”

Var hos svägerskan idag och kikade till dom små. Lillen som bara är drygt tre månader har dubbelsidig lunginflammation den lilla stackarn och han rosslade på samtidigt som storasyster som inte heller är så stor har feber! Det är inte kul när småttisarna är sjuka 🙁

Har inte scrappat nå idag men- jag har fått hÄnglar & stÄnglars vårpaket!!! Jösses vilka fina stämplar det var! Gissa vad jag ska göra i helgen då Matte jobbar 12-timmarsnätter 🙂
Nå, nu ska jag surfa runt lite bland alla fina bloggar och sedan är det lopplådan som gäller, sista uppstigningen för veckan imorn *jiippiii*

Lev och må!

1 tanke kring Ӏntligen!

 1. Pernilla

  Då tycker jag du tar den nya bilen å svischar in på våran gata nån gång 😉
  Hoppas allt e bra med er, här e det toppen, skämmer bort svärisarna heeela helgen 😀

  Sköt om er och hälsa hela familjen 🙂

  Puss & Kram

  Svara

Skriv gärna en kommentar